Räätälöidyt merkit

Kuulutko niihin, jotka tahtovat viimeistellä työnsä yksityiskohtia myöten? Sitten voimme tarjota valikoiman persoonallisia vaatemerkkejä ompelemillesi ja neulomillesi luomuksille.

Persoonalliset merkkimme voidaan luoda tarpeidesi mukaan, tai sitten voit luoda oman tuotemerkkisi ja antaa vaatteille henkilökohtaisen ja ammattimaisen kosketuksen.

Olipa sitten kyse kokomerkeistä, pesu- ja hoito-ohjeista, "Made in Finland" -lapuista tai jopa CE-merkinnöistä - meiltä löydät merkit joka lähtöön. Valitse suuresta valikoimastamme haluamasi fontit, värit ja kuviot luodaksesi ainutlaatuiset merkit, jotka heijastelevat käsityösi korkeata laatua. Verkkotyökalumme välitön esikatselutoiminta antaa sinun seurata prosessin jokaista vaihetta suoraan ruudultasi, jotta saat luotua täydelliset merkit vaatteisiisi.

Tarvitsetko vain pienen määrän merkkejä? Ei hätää: meiltä voit tilata 30 kappaleesta lähtien. Merkit toimitetaan kotiisi muutamassa päivässä - ja kaikki tämä erittäin edulliseen hintaan. Tilaa yksilöidyt merkit tekemiisi luomuksiin jo tänään!

Tuotteita yhteensä 7 kpl.

Näytetään 1-7 yht. 7 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet